FAQ

Aanbevelingen

Ik kan me voorstellen dat je wat vragen hebt. Neem gerust contact met me op via een privébericht op Facebook of Instagram. Ik beantwoord je vragen graag!

Een aantal veelvoorkomende vragen vind je hieronder.

Ik regel mijn bruiloft zelf. Waarom zou ik een wedding planner inhuren?

Natuurlijk begrijp ik dat je graag de regie over je bruiloft wilt houden. Als wedding planner blijf ik in overleg met jou om ervoor te zorgen dat alles naar jouw wensen geregeld wordt. Ik denk met je mee en geef tips, maar jij beslist. Hierdoor heb je wel het plezier van de voorbereiding, maar niet de stress. Ik neem je namelijk het logistieke geregel, het nalopen van de details en de praktische opvolging met de betrokken partijen uit handen. Zo kun jij je aandacht geven aan je gezin, je werk en je sociale leven. Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We hebben al een locatie op het oog. Deze locatie heeft zelf een wedding planner. Dan is het toch dubbelop?

Een wedding planner van de locatie is zeker handig voor de coördinatie van alles wat met de locatie te maken heeft. Bedenk wel dat al het andere – zoals taart, fotograaf, vervoer – daarbuiten valt. Deze dingen wil je natuurlijk ook geregeld hebben!

Is een wedding planner niet een enorme extra kostenpost?

Een wedding planner brengt inderdaad kosten met zich mee. Die kosten bespaar je echter elders in je budget, doordat ik vaak goede deals voor je kan regelen, die je zelf niet voor elkaar had gekregen. Daarnaast zorg ik voor rust en organisatie in het regelen van je bruiloft, zodat jij je tijd efficiënter kunt besteden. En daar is eigenlijk geen prijskaartje aan te hangen! Mijn starttarieven vind je bij mijn services, maar bedenk dat dit vaak maatwerk is op basis van jullie behoefte.

Ik wil eigenlijk mijn broer/zus/beste vriend(in) vragen als ceremoniemeester…

Heel begrijpelijk dat je diegenen die belangrijk voor je zijn een rol wilt geven op je speciale dag. Bedenk wel dat het veel werk is, zowel vooraf als op de dag zelf. Kan die persoon dan nog wel optimaal van de dag genieten als gast? Ook niet onbelangrijk: hoe lief je je zusje ook vindt, hoe georganiseerd is ze? Laat het liever over aan een professional. Zo weet je zeker dat je dag op rolletjes verloopt en hoeven jij en je gasten zich daar niet mee bezig te houden. Des te meer kan iedereen van de dag genieten. En in overleg met jou en de persoon van je keuze geven we een mooie ceremoniële invulling aan hun rol. Win-win!

Wat zijn de voordelen van jou inhuren voor onze bruiloft?

Kort gezegd: jullie kunnen genieten van alle leuke dingen van het planningsproces zonder de stress of het gedoe.
Ik begeleid jullie stap voor stap en neem alle logistieke zaken op me, zoals het zoeken van leveranciers en het maken van praktische afspraken.
Het plannen van een bruiloft kan overweldigend zijn, vooral als jullie allebei fulltime werken. Door mij in te huren, kun je genieten van de ervaring terwijl je weet dat op alle details wordt gelet.

Hoe kunnen we erop vertrouwen dat je de visie begrijpt die we hebben voor onze bruiloft?

Dat is inderdaad een kwestie van vertrouwen. Daarom bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan om elkaar beter te leren kennen. Jullie kunnen jullie ideeën voor de bruiloft uitleggen en we kunnen even sparren om te zien of we een goede match zijn.
Neem contact met me op om zo’n kennismaking te plannen.

Kan een bruiloft nu wel, vanwege Covid-19?

En of dat kan! Liefde en creativiteit zijn niet afgeschaft. Bruiloften zijn momenteel niet zo grootschalig als dat pre-covid mogelijk was. Ook moet je met bepaalde dingen extra rekening houden. Er kan echter nog steeds getrouwd worden. De nadruk ligt nu meer op intimiteit en beleving. Ik vind het een uitdaging jullie hierbij te helpen. Lees meer in mijn blog, Misschien past mijn speciale Microbruiloft wel bij jullie!