Styled shoots

Rockin’ Peacock – stoere rocker bruiloft met motor in Arnhem

Deze shoot is geïnspireerd op stellen die niet bang zijn om gedurfde keuzes te maken. Ik had hierbij een stel in gedachten dat geniet van live rockmuziek en cruisen op een klassieke motor. Ze willen hun kleurrijke en edgy stijl tot uiting laten komen in hun trouwdag.

De huidige bruiloftstrends zullen misschien niet iedereen aanspreken. Als gevolg hiervan hebben deze koppels vaak moeite met het vinden van leveranciers die bij hun stijl passen. Dit is vooral het geval in Nederland, met zijn houding van “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg“. Door te werken met een mix van “traditionele” en minder conventionele leveranciers, wil ik deze stellen laten zien dat ze een fantastische bruiloft kunnen hebben zonder zich te hoeven schikken naar de huidige trends.

De shoot heeft een luxe rockvibe met een rijk kleurenpalet van paars en zeegroen, met accenten in zwart en zilver.

Ik heb een speelse jurk van Bridalstar kunnen lenen van een lokale bruidsboetiek. In combinatie met een gepersonaliseerd jasje van AIM your Wedding, fantastische schoenen en unieke sieraden, resulteerde dit in een stoere look met een romantische touch.

Haar en make-up zijn ook met dit in gedachten ontworpen.

Voor de look van de bruidegom combineerde ik een klassieke smoking met een overhemd in een gedurfde zeegroene kleur en een cool rocker-kapsel.

De ringen van carbon en titanium maken de look van dit rockerspaar af.

Lindsey van Love Letterpress ontwierp het mooie drukwerk op een grijs-gouden basis met subtiele glans. Ze combineerde het uitgesproken kleurenpalet met elegante pauwenveren en moderne geometrische elementen.

Voor de sweetheart tafel wilde ik een variatie van texturen gebruiken in de rijke kleuren van het palet om een luxe en intieme sfeer te creëren. De fluwelen tafelloper, stoffen servetten en organza-achtergrond voegen een zachter accent toe aan de look, met het bestek en rustieke kaarsen op spiegels voor een gedurfder tintje.

De taart werd geleverd door Droomtaarten en combineerde de heerlijk zoete smaken met minimalistische maar luxueuze decoraties in diepe paarstinten en zilver. De taarttopper weerspiegelt de gedeelde hobby van het stel en hun eerdere trouwreportage.

In plaats van een traditioneel gastenboek heb ik gekozen voor een schaal met zwarte gipsen hartjes, die gasten kunnen ondertekenen met een zilverkleurige stift.

De bedankjes bestaan uit flesjes met een persoonlijk gekozen bedel. Daarin zitten een persoonlijk, handgeschreven bericht op een rolletje en bloemzaadjes, om de liefde van dit pasgetrouwde stel te kunnen zaaien.

De bloemen werden geleverd door een lokale bloemenboetiek. Ze maakte het prachtige boeket en corsage, waaruit blijkt dat gedurfde en rijke kleuren zeker ook bruids zijn.

Het bloemstuk is door mijzelf gemaakt met bloemen en materialen geleverd door dezelfde bloemenboetiek. Het is gevuld met een verscheidenheid aan bloemen in verschillende tinten paars, evenals enkele pauwenveren. De gietijzeren schaal zorgt voor een licht accent op tafel.

Lijst van leveranciers

Planning, styling & bloemstuk: Jojo’s Weddings & Events
Fotograaf: Paul Rous
Locatie: Brasserie De Boerderij
Modellen: Demy Rijken & Guido Janssen
Haar & make-up: Colorful Femke
Jurk: Bridalstar via De Sluier Bruidsmode
Schoenen: Party-shoes
Jasje: AIM your Wedding
Pak: Tailormade Suits
Ringen: Trouwringen Voordeel
Sieraden & bedankjes: How Lucky!
Drukwerk: Love Letterpress
Boeket & corsage: Bloemenboetiek Daphne
Taart: Droomtaarten
Trouwambtenaar: Toffe Babs
Bakjes: Be Sweet Today

De motor werd privé beschikbaar gesteld.

Vanzelfsprekend werden de op dat moment geldende Covid-19 maatregelen in acht genomen.

Wil jij ook zo’n gave bruiloft, die helemaal aansluit bij jullie stijl en wensen? Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!