Testimonials

Slijkhuis van den Bosch
Slijkhuis van den Bosch
Zelfs als alleen ceremoniemeester hielp Jolanda ons met ideeën en oplossingen als wij vastliepen in onze planning. De dag zelf liep voor ons heerlijk rustig, doordat Jolanda alle ‘problemen’ voor ons oploste.
Jasmin Hilkens
Jasmin Hilkens
Ich habe Jolanda durch Zufall bei Instagram kennengelernt und freu mich, dass ich dank ihr die Möglichkeit hatte, ganz besondere Outfits für ihr „Love Like a Rainbow“ Styled Shooting machen zu dürfen. Zudem freue ich mich schon sehr, als Ausstellerin bei ihrer Hochzeitsmesse Lobsters for Life am 8. Oktober sein zu dürfen, welche sie zusammen mit Marieke organisiert. Wenn ihr also eine Ansprechpartnerin für unkonventionelle und nicht-traditionelle Hochzeiten und andere Events sucht, seid ihr bei Jolanda auf jeden Fall richtig. Hab auch ganz lieben Dank für die ganzen Möglichkeiten, die du mir bisher geboten hast und den gemeinsamen Austausch. Liebe Grüße sendet Jasmin von Silvermoon Threads💜
Sacha Goossens
Sacha Goossens
Jolanda is heel fijn om mee samen te werken! Ze is heel creatief en origineel en zorgt voor prachtige settings!
Chiara van der Lee
Chiara van der Lee
Jolanda is een topper! Ze heeft een hart van goud, een creatief brein en levert mooi werk. Samenwerken en sparren is ook absoluut geen probleem. Kortom: aanrader!
Alice O'Connell
Alice O'Connell
Jolanda is wonderfully creative and enthusiastic. I love that she focuses on communicating unique personalities through wedding choices from styling to food, decor and really knows the importance of details. Collaborating with her was a terrific experience. I was blown away by the creativity she brought with her eye and network.
Daphne Engelke
Daphne Engelke
Jolanda heeft samen met Marieke een geweldige groep ondernemers bij elkaar weten te brengen voor de lobstersforlifeweddingfair op 8 oktober aanstaande. Als kers op onze taart organiseerde ze een styled shoot waarbij aan alles gedacht is. Prachtige locatie, fijne sfeer, heerlijke lunch en vooral veel gezelligheid en teamgevoel. Dank je wel voor deze fijne dag, organisatie en jouw bruisende persoonlijkheid.
Fleur van der Heijden
Fleur van der Heijden
Met de vele connecties, gedrevenheid en out of the box mindset weet Jolanda precies hoe je een alternatieve bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Ook als collega is Jolanda erg fijn om mee samen te werken!
Mirthe Pasmans
Mirthe Pasmans
Goed verzorgde babyshower. Leuke locatie, mooie aankleding. Ontspannen middag.
Femke van de Sande
Femke van de Sande
Samenwerken met Jolanda is echt een feestje! Ik vond het erg prettig om met zo'n creatief, spontaan en enthousiast mens te werken. Ik mocht het haar en de make-up verzorgen voor de Rockin' Peacock shoot. Deze dag was tot in de puntjes verzorgd en dat is ook goed terug te zien in de foto's. Dankzij haar oog voor detail, vormt alles tot een prachtig geheel waarin niks vergeten is. Ze is erg attent en denkt constant mee aan nieuwe ideeën. Ik kan Jojo's weddings & events zeker aanbevelen!
Wedding planning

Jolanda is wonderfully creative and enthusiastic. I love that she focuses on communicating unique personalities through wedding choices from styling to food, decor and really knows the importance of details.


Collaborating with her was a terrific experience. I was blown away by the creativity she brought with her eye and network.

Alice O’Connell (Wool and Water)

Leuk fotoshoot gehad in Arnhem. Alles geregeld door Jolanda. Complimenten, alles was tot in de puntjes verzorgd. Overal was over nagedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. 

Ze had een team samengesteld van allemaal leuke mensen, waarvan de neuzen allemaal dezelfde kant op staan. Dat maakte het tot een gestroomlijnd geheel. Zoekt u een goede weddingplanner, dan is Jojo’s zeker aan te raden.

Antoine (Toffe Babs)

De samenwerking met Jolanda was zeer prettig, zij is vakkundig en hanteert een goede voorbereiding, een grote dosis toewijding en enthousiasme! 

Het resultaat is van hoog niveau met terugkerende stylingitems, humor en sensualiteit. Rockin’ my heart

Sabrina (AIM your WEDDING)

Met de vele connecties, gedrevenheid en
out of the box mindset weet Jolanda precies hoe je een alternatieve bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Ook als collega is Jolanda erg fijn om mee samen te werken!

Fleur (Moonset Media)

Jolanda heeft samen met Marieke een geweldige groep ondernemers bij elkaar weten te brengen voor de lobstersforlifeweddingfair en tijdens deze styled shoot was alles super goed georganiseerd. Van schaar, touw en veiligheidsspelden tot een heerlijke lunch. Van een prachtig draaiboek, tijdsplanning tot een fijne shoot locatie vol ondernemers die er zin in hadden.
Een heerlijke dag met en prachtig resultaat.

Dank je wel voor deze fijne dag, organisatie en jouw bruisende persoonlijkheid.

Daphne (Viltbloemist)

In mei gaan mijn vriendin en ik trouwen, op vrijdag de 13e! Omdat we niets aan het toeval willen overlaten, willen we alles goed en op tijd geregeld hebben. Alles lukte, maar het zoeken van een geschikte en betaalbare trouwauto met chauffeur was toch even een ‘dingetje’ gezien de afstand tussen ons huis en de trouwlocatie. Jolanda wilde graag meedenken en gaf me een aantal goede tips, waardoor we een leuke én betaalbare trouwauto hebben kunnen vinden!

Shannah

Fijne samenwerking gehad met betreft bruidswerk. Gelijk alles duidelijk, en goed over na gedacht. 

Daphne (Bloemenboetiek Daphne)

Samenwerken met Jolanda is echt een feestje! Ik vond het erg prettig om met zo’n creatief, spontaan en enthousiast mens te werken. Ik mocht het haar en de make-up verzorgen voor de Rockin’ Peacock shoot. Deze dag was tot in de puntjes verzorgd en dat is ook goed terug te zien in de foto’s. Dankzij haar oog voor detail vormt alles tot een prachtig geheel waarin niks vergeten is. Ze is erg attent en denkt constant mee aan nieuwe ideeën. Ik kan Jojo’s Weddings & Events zeker aanbevelen! 

Femke (Colorful Femke)
Babyshower

Gezellige middag, tot in de puntjes verzorgd. Mijn favoriete hapjes in een zwangerschaps-proof versie en leuke spelletjes doen. En als hoogtepunt samen een speeldeken knutselen, waarvan mama én baby nog lang plezier zullen hebben.

Goed verzorgde babyshower. Leuke locatie, mooie aankleding. Ontspannen middag.

Mirthe
Vrijgezellenfeest

In maart 2018 zijn mijn man en ik getrouwd. Geen grootse bruiloft met veel gasten, groot buffet, DJ of band, maar lekker klein en knus. Ceremonie met 23 gasten op het stadhuis en een 4 uur durende rondvaart op de Maas met eten en drinken. Om 20:30u lagen we in onze pyjama heerlijk op de bank. Precies zoals we het wilden.  

Omdat wij geen traditionele aanpak hebben gekozen voor onze bruiloft, is er ook geen vrijgezellenfeest geweest. Nu vonden mijn getuige en mijn zus dit toch erg jammer, zeker omdat een aantal van mijn vrienden niet bij de ceremonie aanwezig zijn geweest.

Precies 1 maand na onze bruiloft werd ik daarom verrast met een post-wedding party. Georganiseerd door Jojo. Het was een hele gezellige, zonovergoten dag met een picknick in het park waarbij we ook placemats hebben geknutseld en enorm hebben gelachen. Aansluitend hadden we een kookworkshop waarin we in groepjes gerechten gingen maken. Ook hier hebben we heel veel lol gehad.

Ze heeft zich in mij verplaatst en gekeken naar wat ik belangrijk en leuk vind. Geen toeters en bellen met gekke ‘zij-gaat-trouwen’-outfits en opdrachten in de stad, maar gewoon mensen die ik lief heb bij elkaar, genietend van lekker eten en drinken. 

Yvonne
Styling/themafeest

Jolanda is heel fijn om mee samen te werken! Ze is heel creatief en origineel en zorgt voor prachtige settings!

Sacha (Rosaluna)

De samenwerking was heel fijn, zoals je ook aan het resultaat kan zien. Jolanda is erg proactief en komt met leuke ideeën, ook voor een klein budget.

Ik had er totaal geen omkijken naar. Dat was super fijn, want er zijn altijd genoeg andere dingen om stress over te hebben. We kregen veel complimenten over de inrichting en het maakte het feestje helemaal af. 

Samantha

Jolanda is een topper! Ze heeft een hart van goud, een creatief brein en levert mooi werk. Samenwerken en sparren is ook absoluut geen probleem. Kortom: aanrader!

Chiara (Kinky Shoes/Party Shoes)
Tafelstyling

Vanwege pensionering wilden wij binnen de corona-mogelijkheden toch iets vieren. We hebben daarom thuis een high tea gedaan. Jolanda heeft dit geregeld en de tafel feestelijk aangekleed. Hierdoor werd de dag op een feestelijke manier ingevuld. 

Nic & Adrie