Testimonials

Aanbevelingen

Wedding planning

Leuke fotoshoot gehad in Arnhem. Alles geregeld door Jolanda. Complimenten, alles was tot in de puntjes verzorgd. Overal was over nagedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. 

Ze had een team samengesteld van allemaal leuke mensen, waarvan de neuzen allemaal dezelfde kant op staan. Dat maakte het tot een gestroomlijnd geheel. Zoekt u een goede weddingplanner, dan is Jojo’s zeker aan te raden. 

Antoine (Toffe Babs)

De samenwerking met Jolanda was zeer prettig, zij is vakkundig en hanteert een goede voorbereiding, een grote dosis toewijding en enthousiasme! 

Het resultaat is van hoog niveau met terugkerende stylingitems, humor en sensualiteit. Rockin’ my heart

Sabrina (AIM your WEDDING)

In mei gaan mijn vriendin en ik trouwen, op vrijdag de 13e! Omdat we niets aan het toeval willen overlaten, willen we alles goed en op tijd geregeld hebben. Alles lukte, maar het zoeken van een geschikte en betaalbare trouwauto met chauffeur was toch even een ‘dingetje’ gezien de afstand tussen ons huis en de trouwlocatie. Jolanda wilde graag meedenken en gaf me een aantal goede tips, waardoor we een leuke én betaalbare trouwauto hebben kunnen vinden!

Shannah

Fijne samenwerking gehad met betreft bruidswerk. Gelijk alles duidelijk, en goed over na gedacht. 

Daphne (Bloemenboetiek Daphne)

Samenwerken met Jolanda is echt een feestje! Ik vond het erg prettig om met zo’n creatief, spontaan en enthousiast mens te werken. Ik mocht het haar en de make-up verzorgen voor de Rockin’ Peacock shoot. Deze dag was tot in de puntjes verzorgd en dat is ook goed terug te zien in de foto’s. Dankzij haar oog voor detail vormt alles tot een prachtig geheel waarin niks vergeten is. Ze is erg attent en denkt constant mee aan nieuwe ideeën. Ik kan Jojo’s Weddings & Events zeker aanbevelen! 

Femke (Colorful Femke)
Babyshower

Gezellige middag, tot in de puntjes verzorgd. Mijn favoriete hapjes in een zwangerschaps-proof versie en leuke spelletjes doen. En als hoogtepunt samen een speeldeken knutselen, waarvan mama én baby nog lang plezier zullen hebben.

Goed verzorgde babyshower. Leuke locatie, mooie aankleding. Ontspannen middag.

Mirthe
Vrijgezellenfeest

In maart 2018 zijn mijn man en ik getrouwd. Geen grootse bruiloft met veel gasten, groot buffet, DJ of band, maar lekker klein en knus. Ceremonie met 23 gasten op het stadhuis en een 4 uur durende rondvaart op de Maas met eten en drinken. Om 20:30u lagen we in onze pyjama heerlijk op de bank. Precies zoals we het wilden.  

Omdat wij geen traditionele aanpak hebben gekozen voor onze bruiloft, is er ook geen vrijgezellenfeest geweest. Nu vonden mijn getuige en mijn zus dit toch erg jammer, zeker omdat een aantal van mijn vrienden niet bij de ceremonie aanwezig zijn geweest.

Precies 1 maand na onze bruiloft werd ik daarom verrast met een post-wedding party. Georganiseerd door Jojo. Het was een hele gezellige, zonovergoten dag met een picknick in het park waarbij we ook placemats hebben geknutseld en enorm hebben gelachen. Aansluitend hadden we een kookworkshop waarin we in groepjes gerechten gingen maken. Ook hier hebben we heel veel lol gehad.

Ze heeft zich in mij verplaatst en gekeken naar wat ik belangrijk en leuk vind. Geen toeters en bellen met gekke ‘zij-gaat-trouwen’-outfits en opdrachten in de stad, maar gewoon mensen die ik lief heb bij elkaar, genietend van lekker eten en drinken. 

Yvonne
Styling/themafeest

De samenwerking was heel fijn, zoals je ook aan het resultaat kan zien. Jolanda is erg proactief en komt met leuke ideeën, ook voor een klein budget.

Ik had er totaal geen omkijken naar. Dat was super fijn, want er zijn altijd genoeg andere dingen om stress over te hebben. We kregen veel complimenten over de inrichting en het maakte het feestje helemaal af. 

Samantha
Tafelstyling

Vanwege pensionering wilden wij binnen de corona-mogelijkheden toch iets vieren. We hebben daarom thuis een high tea gedaan. Jolanda heeft dit geregeld en de tafel feestelijk aangekleed. Hierdoor werd de dag op een feestelijke manier ingevuld. 

Nic & Adrie