Wie is Jojo

Slijkhuis van den Bosch
Slijkhuis van den Bosch
Zelfs als alleen ceremoniemeester hielp Jolanda ons met ideeën en oplossingen als wij vastliepen in onze planning. De dag zelf liep voor ons heerlijk rustig, doordat Jolanda alle ‘problemen’ voor ons oploste.
Jasmin Hilkens
Jasmin Hilkens
Ich habe Jolanda durch Zufall bei Instagram kennengelernt und freu mich, dass ich dank ihr die Möglichkeit hatte, ganz besondere Outfits für ihr „Love Like a Rainbow“ Styled Shooting machen zu dürfen. Zudem freue ich mich schon sehr, als Ausstellerin bei ihrer Hochzeitsmesse Lobsters for Life am 8. Oktober sein zu dürfen, welche sie zusammen mit Marieke organisiert. Wenn ihr also eine Ansprechpartnerin für unkonventionelle und nicht-traditionelle Hochzeiten und andere Events sucht, seid ihr bei Jolanda auf jeden Fall richtig. Hab auch ganz lieben Dank für die ganzen Möglichkeiten, die du mir bisher geboten hast und den gemeinsamen Austausch. Liebe Grüße sendet Jasmin von Silvermoon Threads💜
Sacha Goossens
Sacha Goossens
Jolanda is heel fijn om mee samen te werken! Ze is heel creatief en origineel en zorgt voor prachtige settings!
Chiara van der Lee
Chiara van der Lee
Jolanda is een topper! Ze heeft een hart van goud, een creatief brein en levert mooi werk. Samenwerken en sparren is ook absoluut geen probleem. Kortom: aanrader!
Alice O'Connell
Alice O'Connell
Jolanda is wonderfully creative and enthusiastic. I love that she focuses on communicating unique personalities through wedding choices from styling to food, decor and really knows the importance of details. Collaborating with her was a terrific experience. I was blown away by the creativity she brought with her eye and network.
Daphne Engelke
Daphne Engelke
Jolanda heeft samen met Marieke een geweldige groep ondernemers bij elkaar weten te brengen voor de lobstersforlifeweddingfair op 8 oktober aanstaande. Als kers op onze taart organiseerde ze een styled shoot waarbij aan alles gedacht is. Prachtige locatie, fijne sfeer, heerlijke lunch en vooral veel gezelligheid en teamgevoel. Dank je wel voor deze fijne dag, organisatie en jouw bruisende persoonlijkheid.
Fleur van der Heijden
Fleur van der Heijden
Met de vele connecties, gedrevenheid en out of the box mindset weet Jolanda precies hoe je een alternatieve bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Ook als collega is Jolanda erg fijn om mee samen te werken!
Mirthe Pasmans
Mirthe Pasmans
Goed verzorgde babyshower. Leuke locatie, mooie aankleding. Ontspannen middag.
Femke van de Sande
Femke van de Sande
Samenwerken met Jolanda is echt een feestje! Ik vond het erg prettig om met zo'n creatief, spontaan en enthousiast mens te werken. Ik mocht het haar en de make-up verzorgen voor de Rockin' Peacock shoot. Deze dag was tot in de puntjes verzorgd en dat is ook goed terug te zien in de foto's. Dankzij haar oog voor detail, vormt alles tot een prachtig geheel waarin niks vergeten is. Ze is erg attent en denkt constant mee aan nieuwe ideeën. Ik kan Jojo's weddings & events zeker aanbevelen!
Wie is Jojo?
Foto door SweetToday

Jojo is een incidentele bijnaam die ik al sinds mijn kindertijd heb. Vooral tijdens mijn reis naar Australië bleek deze handig, vanwege de uitspraak (niet op z’n Hollands dus ;-)). Het paste ook wel bij de relaxte surf-vibe.

Mijn naam is Jolanda, ik ben 40 en geboren en getogen Zuid-Limburgse. Ik heb in Breda (toerisme) en Nijmegen (kunstgeschiedenis & archeologie) gestudeerd en woon sinds 2016 in Arnhem, samen met mijn mopshondje Kenzie. Is hij niet de snoezigste?!

Wat heb ik met bruiloften?

Een van mijn vroegste herinneringen is de bruiloft van mijn oom en tante toen ik 4 was. Ik mocht een mooie feestjurk aan en zelfs wat later opblijven! Ik herinner me het plezier en ook het heel moderne broekpak van mijn tante.

Als kind hield ik van lezen (nog steeds, trouwens) en speelde ik graag – zoals veel meisjes – met mijn Barbies. Ik verzon uitgebreide verhalen en avonturen, en op het eind gingen ze dan trouwen. Ook kon ik echt helemaal wegzwijmelen bij de Sissi films. De romantiek, de jurken, het feit dat ze echt bestaan heeft… Inmiddels weet ik dat haar leven allesbehalve romantisch was, maar het blijft leuk om te kijken.

In mijn familie en vriendenkring heb ik inmiddels al aardig wat bruiloften gehad. Bij een aantal hiervan was ik nauwer betrokken, door te helpen met de voorbereiding, als getuige en als ceremoniemeester. Daarnaast heb ik voor menig van deze bruiden ook het vrijgezellenfeest (en voor sommigen ook nog babyshowers) geregeld. Naast dat ik het erg tof vond om deze dingen te mogen doen, vind ik het geregel eromheen ook enorm leuk. Ik word er heel blij van als ik het resultaat van mijn inspanningen zie en dan vooral de reactie van de personen om wie het gaat.

Als aangewezen regelnicht in mijn vriendinnengroep zat ik er al langer aan te denken om hier meer mee te gaan doen. Thuiswerken vanwege Covid-19 gaf me de ideale gelegenheid om de daad bij het woord te voegen en dus ben ik mijn opleiding bij The Wedding Academy gestart.

Door ook meteen Jojo’s op te zetten, kon ik het geleerde direct in praktijk brengen.

Wat is mijn stijl?

Mensen die me persoonlijk kennen omschrijven mij als kleurrijk, niet standaard en een tikkeltje stoer. Ik doe niets omdat het nu eenmaal in is; ik moet het ook zelf echt leuk vinden.

Mijn stijl is – als het echt moet – te omschrijven als kleurige-surfer-hippie-meets-rockchick. I know, nogal een mondvol. Ik ben dan ook niet echt in een hokje te plaatsen, iets wat sommige mensen lastig kunnen vinden. Maar eenheidsworst gaat ook vervelen, toch? Zo houden we het interessant.

Make-up, haarstyling en foto
door Colorful Femke

Wil je meer over mij weten? Op mijn Instagram deel ik niet alleen info over trouwen en feestjes, maar ook andere dingen die me bezighouden. Stuur me gerust een berichtje om nader kennis te maken!

Qua bruiloften vind ik het belangrijk dat de dag past bij het bruidspaar, of dit nu trendy, traditioneel of juist lekker gek is. Neem anders even een kijkje in mijn portfolio en bij mijn moodboards.

Ondertussen organiseer ik ook, samen met Marieke van Beleef Jullie Bruiloft, de eerste écht alternatieve trouwbeurs voor Nederland en België: Lobsters for Life, Not your average weddingfair!

5 leuke weetjes
Foto door Marieke Plasier

#1. Mijn mops is mijn kindje. Waar mogelijk gaat hij met me mee. Ik zou het geweldig vinden huisdieren deel te laten nemen aan een bruiloft. Ze zijn tenslotte ook familie!

#2. Als kind en tiener zong ik in een koor. Eind twintig heb ik dit voor enkele jaren opnieuw opgepakt. We waren ambitieus en competitief en zongen overwegend (hedendaags) klassiek. Ik heb mooie herinneringen aan die tijd.

#3. Ik ben pescatariër en probeer milieubewust en diervriendelijk te leven. Niemand kan hierin perfect zijn, maar iedereen kan zijn steentje bijdragen.

#4. Als tiener was ik fan van de Backstreet Boys. Ik heb nog steeds een zwak voor 90s en vroege 00s muziek (hallo, jeugdsentiment!). De laatste 15+ jaar neigt mijn smaak meer naar (classic) rock. Bij Bon Jovi en Muse gaat de radio wat harder!

#5. Ik doe aan paaldansen – op killer heels – en kan tattoos zeer waarderen.

You don't need to ask here LGBTQ Equality Weddings

Aangesloten bij

Foto door SweetToday