Wedding planning

Je hebt al genoeg te organiseren thuis en op je werk. Een bruiloft plannen is dan veel extra werk. Vooral als je niet per se mee wilt gaan in de heersende trends. Naast al het gebruikelijke geregel ben je dan namelijk ook op zoek naar leveranciers die bij je stijl en smaak passen. Ik neem je dat graag uit handen, zodat jij en je partner zich kunnen focussen op het genieten van de voorpret en de dag zelf. Laat mij maar op de details en de praktische zaken letten!

Stel je even voor dat je wakker wordt op de ochtend van je bruiloft. Je hebt heerlijk geslapen, omdat je weet dat alles naar jullie wensen is geregeld. Je hebt gedurende de hele voorbereiding goed contact met mij gehad en vertrouwt erop dat ik de grote en kleine details in de gaten houd. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over de decoratie, het eten of de fotograaf; je kunt genieten van de verwennerij door de haarstylist en visagist en alles wat daarop volgt.

Heb je nog geen idee wat voor bruiloft je wilt? Geen probleem; samen gaan we bekijken wat bij jullie past en wat hierin binnen jullie budget valt. Als jullie al een idee hebben, werk ik dat graag met en voor jullie uit.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Foto door kaboompics
Wat houdt volledige wedding planning in?

Dit is het meest uitgebreide pakket, inclusief een vrijblijvend consult en een moodboard van jullie bruiloft. Per soort leverancier* zoek ik 3-5 opties uit die ik jullie presenteer. Samen bezoeken we tot 3 locaties. Ik onderhandel namens jullie met de verschillende leveranciers; jullie hoeven enkel het contract te ondertekenen. Ook houd ik voor jullie bij wat wanneer betaald moet worden. Hierbij houd ik natuurlijk jullie budget goed in het oog.

Ik begeleid jullie in de selectie van het menu en de taart en houd hierbij rekening met niet alleen jullie dieetwensen, maar ook eventuele dieetrestricties van jullie gasten.

Ik stel een draaiboek voor de dag zelf op en houd hierbij nauw contact met de betrokken leveranciers. Kort voor de bruiloft lopen we dit samen door, zodat er nog eventueel bijgestuurd kan worden. In de week voorafgaand aan jullie bruiloft ben ik via WhatsApp beschikbaar op afgesproken tijden om al jullie vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Op de dag zelf ben ik gedurende 10 uur aanwezig om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Jullie hoeven enkel te genieten van de dag. En natuurlijk niet vergeten “Ja” te zeggen!

Weddingplanner installeert ballonnen backdrop
Foto door Paul Rous

Volledige wedding planning is beschikbaar aan een uurtarief van €55, excl. btw, en hangt onder andere af van de locatie en het aantal gasten. Momenteel val ik nog onder de Kleine Ondernemers Regeling, waardoor ik geen btw bereken.

Maatwerk en eventuele extra opties zijn hierbij zeker beschikbaar. Vraag me gerust naar de mogelijkheden!

*Denk bij leveranciers onder andere aan: locatie, fotograaf, uitnodigingen, taart, catering, vervoer, muziek, bloemen, decoratie, bedankjes etc.