Rockin’ Peacock – stoere styled shoot met motor

Aanbevelingen

Inspiratie

Deze styled shoot is geïnspireerd door stellen die niet bang zijn om gedurfde keuzes te maken. Hierbij ging ik uit van een stel dat houdt van live rockmuziek en cruisen op een klassieke motor. Ze willen dat hun kleurrijke en edgy stijl weerspiegeld wordt in hun trouwdag.

De huidige huwelijkstrends zullen misschien niet alle stellen aanspreken. Als gevolg hiervan hebben deze stellen vaak moeite om leveranciers te vinden die bij hun stijl passen. Dit geldt vooral in Nederland, met zijn houding van “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Door te werken met een mix van “traditionele” en minder conventionele leveranciers, wil ik stellen laten zien dat ze een fantastische bruiloft kunnen hebben zonder te hoeven passen in de huidige trendy hokjes.

Stoer bruidspaar op motor in Sonsbeekpark Arnhem

De look

De styled shoot heeft een luxe rockvibe met een rijk kleurenpalet van paars, zeegroen, zwart en zilver.

Ik mocht een speelse en flirterige jurk van Bridalstar uit een plaatselijke bruidsboetiek lenen. Gecombineerd met een op maat gemaakt jasje van AIM your Wedding, fantastische schoenen en unieke sieraden, resulteerde dit in een gewaagde look met een romantische touch. Ook haar en make-up zijn met dit in gedachten ontworpen.

Voor de look van de bruidegom combineerde ik een klassieke smoking met een overhemd in een gedurfde zeegroene kleur en een cool rocker-kapsel.

De carbon en titanium ringen maken de look van dit rockerkoppel compleet.

Drukwerk en styling

Lindsey van Love Letterpress ontwierp het prachtige drukwerk op een grijs-gouden basis met subtiele schittering. Ze combineerde het gedurfde kleurenpalet met elegante pauwenveren en moderne geometrische elementen.

Voor de sweetheart tafel wilde ik een verscheidenheid aan texturen gebruiken in de rijke kleuren van het palet om een luxueus en intiem gevoel te creëren. De fluwelen tafelloper, de stoffen servetten en de organza achtergrond geven de look een zachter gevoel, terwijl het bestek en de rustieke kaarsen op spiegels een gedurfder tintje geven. Het bloemstuk biedt ook een verscheidenheid aan texturen in een speelse en onverwachte mix van bloemen, groen en veren.

Bloemen

De bloemen werden geleverd door een lokale bloemenboetiek. Ze maakte het prachtige boeket en de corsages, waaruit blijkt dat gedurfde en rijke kleuren zeker ook bruids kunnen zijn.

Het bloemstuk is door mijzelf gemaakt, met behulp van bloemen en materialen die door dezelfde bloemenboetiek zijn geleverd. Het is gevuld met een verscheidenheid aan bloemen in paarse tinten, evenals enkele pauwenveren. De zilveren schaal zorgt voor een licht accent wanneer deze op tafel wordt geplaatst.

Taart, gastenboek en bedankjes

De taart werd geleverd door Droomtaarten en combineert de heerlijk zoete smaken met minimalistische maar luxe versieringen in dieppaars en zilver. De taarttopper weerspiegelt de gedeelde hobby van het paar en hun eerdere bruidsportretten.

In plaats van een traditioneel gastenboek heb ik een schaal met zwarte gipsen harten gemaakt die gasten kunnen ondertekenen met een zilveren stift.

De bedankjes bestaan uit kleine flesjes met een hanger naar keuze van het paar. Daarin staat een persoonlijke, handgeschreven boodschap op een rolletje papier en bloemzaden, om hun liefde te zaaien.

Betrokken leveranciers:

Planning, styling & bloemstuk: Jojo’s Weddings & Events
Fotograaf: Paul Rous
Locatie: Brasserie De Boerderij
Modellen: Demy Rijken & Guido Janssen
Haar & make-up: Colorful Femke
Jurk: Bridalstar via De Sluier Bruidsmode
Schoenen: Party-shoes
Jasje: AIM your Wedding
Pak: Tailormade Suits
Ringen: Trouwringen Voordeel
Sieraden & bedankjes: How Lucky!
Drukwerk: Love Letterpress
Boeket & corsage: Bloemenboetiek Daphne
Taart: Droomtaarten
Trouwambtenaar: Toffe Babs
Bakjes: Be Sweet Today

De motor werd privé beschikbaar gesteld.

Vanzelfsprekend werden de op dat moment geldende Covid-19 maatregelen in acht genomen.

Deze styled shoot is gepubliceerd in editie 7 van Outrageous Bride magazine.

Lees ook meer in mijn blog.

Willen jullie ook zo’n gave bruiloft, die perfect bij jullie past? Neem contact met me op om te bespreken hoe ik jullie kan helpen!