Wedding planning

Slijkhuis van den Bosch
Slijkhuis van den Bosch
Zelfs als alleen ceremoniemeester hielp Jolanda ons met ideeën en oplossingen als wij vastliepen in onze planning. De dag zelf liep voor ons heerlijk rustig, doordat Jolanda alle ‘problemen’ voor ons oploste.
Jasmin Hilkens
Jasmin Hilkens
Ich habe Jolanda durch Zufall bei Instagram kennengelernt und freu mich, dass ich dank ihr die Möglichkeit hatte, ganz besondere Outfits für ihr „Love Like a Rainbow“ Styled Shooting machen zu dürfen. Zudem freue ich mich schon sehr, als Ausstellerin bei ihrer Hochzeitsmesse Lobsters for Life am 8. Oktober sein zu dürfen, welche sie zusammen mit Marieke organisiert. Wenn ihr also eine Ansprechpartnerin für unkonventionelle und nicht-traditionelle Hochzeiten und andere Events sucht, seid ihr bei Jolanda auf jeden Fall richtig. Hab auch ganz lieben Dank für die ganzen Möglichkeiten, die du mir bisher geboten hast und den gemeinsamen Austausch. Liebe Grüße sendet Jasmin von Silvermoon Threads💜
Sacha Goossens
Sacha Goossens
Jolanda is heel fijn om mee samen te werken! Ze is heel creatief en origineel en zorgt voor prachtige settings!
Chiara van der Lee
Chiara van der Lee
Jolanda is een topper! Ze heeft een hart van goud, een creatief brein en levert mooi werk. Samenwerken en sparren is ook absoluut geen probleem. Kortom: aanrader!
Alice O'Connell
Alice O'Connell
Jolanda is wonderfully creative and enthusiastic. I love that she focuses on communicating unique personalities through wedding choices from styling to food, decor and really knows the importance of details. Collaborating with her was a terrific experience. I was blown away by the creativity she brought with her eye and network.
Daphne Engelke
Daphne Engelke
Jolanda heeft samen met Marieke een geweldige groep ondernemers bij elkaar weten te brengen voor de lobstersforlifeweddingfair op 8 oktober aanstaande. Als kers op onze taart organiseerde ze een styled shoot waarbij aan alles gedacht is. Prachtige locatie, fijne sfeer, heerlijke lunch en vooral veel gezelligheid en teamgevoel. Dank je wel voor deze fijne dag, organisatie en jouw bruisende persoonlijkheid.
Fleur van der Heijden
Fleur van der Heijden
Met de vele connecties, gedrevenheid en out of the box mindset weet Jolanda precies hoe je een alternatieve bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Ook als collega is Jolanda erg fijn om mee samen te werken!
Mirthe Pasmans
Mirthe Pasmans
Goed verzorgde babyshower. Leuke locatie, mooie aankleding. Ontspannen middag.
Femke van de Sande
Femke van de Sande
Samenwerken met Jolanda is echt een feestje! Ik vond het erg prettig om met zo'n creatief, spontaan en enthousiast mens te werken. Ik mocht het haar en de make-up verzorgen voor de Rockin' Peacock shoot. Deze dag was tot in de puntjes verzorgd en dat is ook goed terug te zien in de foto's. Dankzij haar oog voor detail, vormt alles tot een prachtig geheel waarin niks vergeten is. Ze is erg attent en denkt constant mee aan nieuwe ideeën. Ik kan Jojo's weddings & events zeker aanbevelen!

Je hebt al genoeg te organiseren thuis en op je werk. Een bruiloft plannen is dan veel extra werk. Vooral als je niet per se mee wilt gaan in de heersende trends. Naast al het gebruikelijke geregel ben je dan namelijk ook op zoek naar leveranciers die bij je stijl en smaak passen. Ik neem je dat graag uit handen, zodat jij en je partner zich kunnen focussen op het genieten van de voorpret en de dag zelf. Laat mij maar op de details en de praktische zaken letten!

Stel je even voor dat je wakker wordt op de ochtend van je bruiloft. Je hebt heerlijk geslapen, omdat je weet dat alles naar jullie wensen is geregeld. Je hebt gedurende de hele voorbereiding goed contact met mij gehad en vertrouwt erop dat ik de grote en kleine details in de gaten houd. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over de decoratie, het eten of de fotograaf; je kunt genieten van de verwennerij door de haarstylist en visagist en alles wat daarop volgt.

Heb je nog geen idee wat voor bruiloft je wilt? Geen probleem; samen gaan we bekijken wat bij jullie past en wat hierin binnen jullie budget valt. Als jullie al een idee hebben, werk ik dat graag met en voor jullie uit.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Foto door kaboompics
Wat houdt volledige wedding planning in?

Dit is het meest uitgebreide pakket, inclusief een vrijblijvend consult en jullie eigen bruiloft website. Per soort leverancier* zoek ik 3-5 opties uit die ik jullie presenteer. Samen bezoeken we tot 3 locaties. Ik onderhandel namens jullie met de verschillende leveranciers; jullie hoeven enkel het contract te ondertekenen. Ook houd ik voor jullie bij wat wanneer betaald moet worden. Hierbij houd ik natuurlijk jullie budget goed in het oog.

Ik begeleid jullie in de selectie van het menu en de taart en houd hierbij rekening met niet alleen jullie dieetwensen, maar ook eventuele dieetrestricties van jullie gasten.

Ik stel een draaiboek voor de dag zelf op en houd hierbij nauw contact met de betrokken leveranciers. Kort voor de bruiloft lopen we dit samen door, zodat er nog eventueel bijgestuurd kan worden. In de week voorafgaand aan jullie bruiloft ben ik via WhatsApp beschikbaar op afgesproken tijden om al jullie vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Op de dag zelf ben ik gedurende 10 uur (meer is mogelijk in overleg) aanwezig om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Jullie hoeven enkel te genieten van de dag. En natuurlijk niet vergeten “Ja” te zeggen!

Weddingplanner installeert ballonnen backdrop
Foto door Paul Rous

Volledige wedding planning begint vanaf €4275 op basis van 75 uur. Willen jullie bepaalde zaken zelf regelen, dan is een kleiner pakket vanaf 50 uur mogelijk vanaf €2899. Momenteel val ik nog onder de Kleine Ondernemers Regeling, waardoor ik geen btw bereken.

Maatwerk, extra uren en eventuele aanvullende opties zijn hierbij zeker beschikbaar. Vraag me gerust naar de mogelijkheden!

*Denk bij leveranciers onder andere aan: locatie, fotograaf, uitnodigingen, taart, catering, vervoer, muziek, bloemen, decoratie, bedankjes etc.

Testimonial AIM your Wedding
Testimonial van muah