Glitter styling voor een bijzonder jubileum

Onlangs bestond Aerial Studio 10 jaar. Dit jubileum moest natuurlijk gevierd worden! Tijdens een indrukwekkende shownight lieten leerlingen en instructors hun kunnen zien. Hierna was een gezellige en energieke borrel gepland, waarvoor Jojo’s Weddings & Events de styling verzorgde.

Samantha in de gestylede feestruimte

Een mooi canvas voor het thema

De ruimte voor het feestje wordt normaal gesproken gebruikt voor verschillende lessen en workshops. Hiertoe heeft de zaal een mooie houten vloer en grote spiegelwand. Een prima canvas om te decoreren.

Eigenaresse Samantha koos als thema voor het jubileumfeest voor glitter, omdat dit bij optredens altijd terugkomt. Daarnaast vond ze het belangrijk dat de studiokleur paars terug zou komen in de aankleding. Zilver is hierbij verder een mooie aanvulling in de styling.

Glitters everywhere, maar niet over the top

Het gevaar bij glitters als decoratie is dat het al snel te veel wordt. En hoewel ik er helemaal voor ben om je lekker uit te leven, wilde ik het hier smaakvol houden en niet over the top. Het was niet de bedoeling dat de gasten in een psychedelische roes zouden belanden door een overdaad aan glitter.

Glitterstation

De receptie werd daarom bekleed met zilverkleurig papier met een subtiele glitter, terwijl de tafel bij de spiegel werd voorzien van een tafellaken met zilverkleurig patroon. Op de tafel met hapjes een paar glitterstompkaarsen en op de overige tafels feestelijke tafelstukjes, waarover later meer.

Uiteraard was er een glitterstation voorzien, waar de gasten zichzelf konden versieren met verschillende kleuren glitters. Hiervan werd gretig gebruik gemaakt. Ook de fotowand met glitterachtergrond en paarse en zilverkleurige ballonnen was een hit! Gedurende de hele avond stonden de gasten zichzelf en elkaar te fotograferen met deze spetterende achtergrond!

Fotowand met glitters en ballonnen

Omdat Samantha eerder die week zelf ook jarig was geweest, markeerde ik de toiletten met goudkleurige verjaardagsballonnen. Enkele lege stukken muur vulde ik tenslotte op met goed gevulde ballonnenstandaards. De haken in het plafond, waaraan normaal yogadoeken hangen, bleken handige punten om verdere decoratie aan op te hangen.

Persoonlijke details

Ik koos ervoor de tafels te voorzien van kleine tafelstukken. Niet identiek hetzelfde, maar wel in dezelfde stijl en met vergelijkbare opbouw.

Omdat bij een aantal dansvormen die de studio geeft de leerlingen schoenen van het merk Pleaser (of vergelijkbaar) gebruiken, koos ik ervoor in ieder tafelstuk een Pleaser met glitterzool te verwerken. Hierdoor ontstond direct een duidelijke verwijzing naar de studio en het thema.

Eerder dit jaar overleed een trouwe leerlinge van de studio. Om haar er toch een beetje bij te laten zijn, plaatste ik het herdenkingsrekje – dat een van de leerlingen heeft gemaakt – mooi in het zicht op een plankje, met eenzelfde styling als de tafelstukken.

Dit persoonlijke en emotionele detail werd zowel door Samantha als door de gasten, die deze leerlinge gekend hebben, enorm gewaardeerd.

Herdenkingsplekje voor een overleden lid

Voor en na de styling

De ruimte bij binnenkomst in de middag
De ruimte vlak voordat de gasten arriveerden

Bekijk ook mijn reel voor een sfeerimpressie van dit jubileum! 

Een tevreden klant

Ik heb tijdens de voorbereiding met Samantha overlegd wat haar wensen en verwachtingen waren. Tussendoor hield ik haar op de hoogte van details van de styling.

Uiteraard hield ik het door haar gestelde budget in de gaten bij het aanschaffen van de verschillende elementen. Ook met een beperkter budget is het mogelijk je feest prachtig aan te kleden!

De samenwerking was heel fijn, zoals je ook aan het resultaat kan zien. Jolanda is erg proactief en komt met leuke ideeën, ook voor een klein budget.

Ik had er totaal geen omkijken naar. Dat was super fijn, want er zijn altijd genoeg andere dingen om stress over te hebben. We kregen veel complimenten over de inrichting en het maakte het feestje helemaal af. 

Samantha
Jolanda poseert met Samantha bij de fotowand met glitterachtergrond
Tevreden klant, tevreden Jojo!

Aerial Studio is een studio voor aerial dans en sport, met eigen locaties in Utrecht en Arnhem. Ook worden lessen verzorgd in Amersfoort en kunnen workshops op locatie geboekt worden. Zij verzorgen lessen zoals paaldansen, aerial silk, aerial hoop en aerial yoga. Het is een studio waar iedereen zich welkom kan voelen en ruimte heeft om zichzelf te ontwikkelen hoe hij of zij dat wilt.

Dat wil ik ook!

Heb jij ook zin in een persoonlijke styling van je (thema)feest, met oog voor je budget en je specifieke wensen? Ik ga graag hierover met je in gesprek! Hier vind je meer informatie, of boek direct een vrijblijvende kennismaking in mijn agenda!