Babyshower/babyborrel

Aanbevelingen

Babyshower

Je vriendin is zwanger – een spannende tijd vol liefde, hoop en verwachtingen. En ja, ook wat lichamelijke ongemakken. Het uitgelezen moment om haar eens even goed in het zonnetje te zetten! Maar hoe pak je dat aan? Jullie zijn allemaal zo druk, je bent allang blij dat je een datum hebt kunnen prikken… Ik maak graag een gevarieerde, interactieve dagindeling die past bij de smaak van je vriendin. Op de dag zelf kom ik alles klaarzetten en zorg ik dat je beschikt over alle benodigdheden voor het feestje. Zo hoef jij enkel nog na te denken over je cadeau.

Babyborrel

Jullie verwachten een kleintje of hebben deze net mogen verwelkomen – gefeliciteerd! In deze periode staat jullie leven op z’n kop en komt er heel veel op jullie af. Jullie willen jullie kleintje aan de wereld voorstellen, maar zitten niet te wachten op maandenlange kraamvisites. Een babyborrel is dan een uitstekend alternatief! Ik help jullie graag met het organiseren van deze blijde gebeurtenis. Zo kunnen jullie genieten op jullie wolk.

Foto door Jeff Cortez

Voorbereiding en opbouw van je babyshower of babyborrel is mogelijk vanaf €250. Indien jullie mij ook als gastvrouw aanwezig willen hebben is dit mogelijk vanaf 2 uur, met een uurtarief van €55. Vanwege de Kleine Ondernemers Regeling is dit exclusief btw.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!