Babyshower/babyborrel

Daphne Engelke
Daphne Engelke
Jolanda heeft samen met Marieke een geweldige groep ondernemers bij elkaar weten te brengen voor de lobstersforlifeweddingfair en tijdens deze styled shoot was alles super goed georganiseerd. Van schaar, touw en veiligheidsspelden tot een heerlijke lunch. Van een prachtig draaiboek, tijdsplanning tot een fijne shoot locatie vol ondernemers die er zin in hadden. Een heerlijke dag met en prachtig resultaat.
Sacha Goossens
Sacha Goossens
Jolanda is heel fijn om mee samen te werken! Ze is heel creatief en origineel en zorgt voor prachtige settings!
Chiara van der Lee
Chiara van der Lee
Jolanda is een topper! Ze heeft een hart van goud, een creatief brein en levert mooi werk. Samenwerken en sparren is ook absoluut geen probleem. Kortom: aanrader!
Alice O'Connell
Alice O'Connell
Jolanda is wonderfully creative and enthusiastic. I love that she focuses on communicating unique personalities through wedding choices from styling to food, decor and really knows the importance of details. Collaborating with her was a terrific experience. I was blown away by the creativity she brought with her eye and network.
Daphne Engelke
Daphne Engelke
Jolanda heeft samen met Marieke een geweldige groep ondernemers bij elkaar weten te brengen voor de lobstersforlifeweddingfair op 8 oktober aanstaande. Als kers op onze taart organiseerde ze een styled shoot waarbij aan alles gedacht is. Prachtige locatie, fijne sfeer, heerlijke lunch en vooral veel gezelligheid en teamgevoel. Dank je wel voor deze fijne dag, organisatie en jouw bruisende persoonlijkheid.
Fleur van der Heijden
Fleur van der Heijden
Met de vele connecties, gedrevenheid en out of the box mindset weet Jolanda precies hoe je een alternatieve bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Ook als collega is Jolanda erg fijn om mee samen te werken!
Mirthe Pasmans
Mirthe Pasmans
Goed verzorgde babyshower. Leuke locatie, mooie aankleding. Ontspannen middag.
Femke van de Sande
Femke van de Sande
Samenwerken met Jolanda is echt een feestje! Ik vond het erg prettig om met zo'n creatief, spontaan en enthousiast mens te werken. Ik mocht het haar en de make-up verzorgen voor de Rockin' Peacock shoot. Deze dag was tot in de puntjes verzorgd en dat is ook goed terug te zien in de foto's. Dankzij haar oog voor detail, vormt alles tot een prachtig geheel waarin niks vergeten is. Ze is erg attent en denkt constant mee aan nieuwe ideeën. Ik kan Jojo's weddings & events zeker aanbevelen!
Sabrina Adriaansen
Sabrina Adriaansen
De samenwerking met Jolanda voor een styled weddingshoot was zeer prettig, zij is vakkundig en hanteert een goede voorbereiding, voegt een grote dosis toewijding en enthousiasme toe aan de uitvoering en haar netwerk. Het resultaat is van hoog niveau met terugkerende stylingitems,​ humor en sensualiteit. Rockin' my heart! - Sabrina AIM your WEDDING
daphne
daphne
Fijne samenwerking gehad met betreft bruidswerk. Gelijk alles duidelijk, en goed over na gedacht.
Babyshower

Je vriendin is zwanger – een spannende tijd vol liefde, hoop en verwachtingen. En ja, ook wat lichamelijke ongemakken. Het uitgelezen moment om haar eens even goed in het zonnetje te zetten! Maar hoe pak je dat aan? Jullie zijn allemaal zo druk, je bent allang blij dat je een datum hebt kunnen prikken… Ik maak graag een gevarieerde, interactieve dagindeling die past bij de smaak van je vriendin. Op de dag zelf kom ik alles klaarzetten en zorg ik dat je beschikt over alle benodigdheden voor het feestje. Zo hoef jij enkel nog na te denken over je cadeau.

Babyborrel

Jullie verwachten een kleintje of hebben deze net mogen verwelkomen – gefeliciteerd! In deze periode staat jullie leven op z’n kop en komt er heel veel op jullie af. Jullie willen jullie kleintje aan de wereld voorstellen, maar zitten niet te wachten op maandenlange kraamvisites. Een babyborrel is dan een uitstekend alternatief! Ik help jullie graag met het organiseren van deze blijde gebeurtenis. Zo kunnen jullie genieten op jullie wolk.

Foto door Jeff Cortez

Voorbereiding en opbouw van je babyshower of babyborrel is mogelijk vanaf €250. Indien jullie mij ook als gastvrouw aanwezig willen hebben is dit mogelijk vanaf 2 uur, met een uurtarief van €55. Vanwege de Kleine Ondernemers Regeling is dit exclusief btw.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!