Gastblog AIM your WEDDING: Customized jackets, dare to be different

Stoer bruidspaar bij motor in Sonsbeekpark Arnhem
Foto door Paul Rous

Met Jolanda mocht ik samenwerken voor haar styled shoot Rockin’ Peacock. Met haar input beschilderde ik een leren jasje dat precies bij de setting paste.

Nog wekelijks krijg ik reacties in de trant van, “Wat maak je leuke jasjes, wist niet van het bestaan af!”

Aan de ene kant zo oprecht lief en leuk te horen! Aan de andere kant voel ik dat het dus meer bekendheid mag krijgen. Daarom ben ik blij met deze gastblog voor Jojo’s Weddings & Events en ik leg je graag uit wat de drijfveer en mogelijkheden zijn.

Waar het begon

In 2017 startte ik AIM your WEDDING vanuit het bedrijf van mijn dochter, die sneakers en soms ook jasjes beschilderde. Ik beantwoorde altijd haar mails en op een dag vroeg een aankomend bruid of haar spijkerjasje beschilderd kon worden.

Het ‘lot’ werd bepaald, mijn dochter had op dat moment haar eindexamens en dus geen tijd. Onder haar naam beschilderde ik voor het eerst een jasje en meteen met een complex ontwerp en ook nog voor een prikkie!

Van het een kwam het ander en inmiddels, grote mijlslaarzen verder, run ik al vijf jaar mijn bedrijf met als missie: mensen, met name bruiden, hun eigenheid laten uitstralen. En bij al honderden bruiden, bruidegommen en bruidsmeisjes is dit gelukt; ze zijn enthousiast en tonen vaak vol trots hun trouwfoto’s, wat mij weer zo dankbaar en gelukkig maakt!

De meerwaarde van een gepersonaliseerd jasje

De meeste trouwjurken zijn van een bepaald label en minder uniek en persoonlijk dan je zou willen. Ze kunnen je als gegoten zitten, op het lijf gemaakt zijn in stijl en toch ontbreekt er nog iets. Praktisch gezien is het daarnaast fijn als je iets in jouw stijl hebt voor een frisse trouwdag of jullie feestavond, maar er is meer.

Stoere bruid op blote voeten in Sonsbeekpark Arnhem
Foto door Paul Rous

Mijn passie is om jou te voorzien van een gepersonaliseerd  jasje met een beschildering die echt helemaal bij jou past. Je kunt het zo gek en extreem niet bedenken, ik voer het uit.

Maar ook lieflijke bloemen, een vogel of vlinder die voor iemand staat die erbij had moeten zijn, is wat mogelijk is. Voor iedere bruid pak ik met liefde penseel en verf om een everlasting kunstwerk te maken.

Zie het als een combinatie van tatoeage, favoriete oneliner(s) en love story.

Design op maat

Het is niet zo dat ík bepaal wat er op het jasje komt, het is volledig in samenspraak. Het maatwerk bepaal jij aan de hand van jouw input en bijvoorbeeld Pinterestplaatjes, jullie trouwkaart of wat dan ook.

Ik denk met je mee en schets diverse voorstellen. Als je er behoefte aan hebt kunnen we een (zoom)gesprek inplannen, want daar komen vaak mooie vondsten uit voor op het jasje. Ik denk namelijk vaak out of the box.

Tijdens de uitvoering betrek ik je mee in het proces aan de hand van diverse update-foto’s, waardoor er vaak nog wat te sturen is, want het gaat pas leven als je het ziet ontstaan op jouw jasje.

Op de prijs heb je zeker invloed, want ik werk met drie prijscategorieën, die in de e-books uitgelegd worden. Ik spreek over e-books, want naast het schilderen lever ik ook bedrukte spijkerjasjes en kimono’s. De prijs ligt hier vele malen lager, maar het heeft ook weer zijn beperkingen. Dit lees je in de eerder genoemde e-books, vol mooie trouwfoto’s en ideeën over originele details en het verwerken van eventueel jullie love story op het jasje. 

Weet dat ook sneakers, laarzen en hoeden beschilderd kunnen worden en wat eigenlijk niet?!

Je vindt het allemaal terug op de website.

En heb je tot zover gelezen, dan dank ik je hartelijk voor je interesse en wil ik je belonen met een leuke korting. Mocht je een jasje willen laten customizen, dan bied ik 50% (€30) korting aan op de toevoeging van jullie trouwdatum onder de kraag of op de mouw. Vermeld dan bij het eerste contact dat je deze blog op de website van Jojo’s Weddings & Events hebt gelezen en dan wordt de korting afgetrokken van de totaalprijs.

Foto op frontpage door Paul Rous.

1 gedachte over “Gastblog AIM your WEDDING: Customized jackets, dare to be different

Reacties zijn gesloten.